Nieuws

AspasiA brengt leven op de werkvloer en zorgt voor een gezonde werksfeer. Met styling, interieuradvies en jarenlange ervaring op het gebied van interieurbeplanting realiseren wij samen met u het gewenste resultaat.

AspasiA: Beleving op de werkvloer

Groen wordt niet weggestreept van het prioriteitenlijstje, maar bedrijven worden steeds kritischer. Liselore Hamers, van AspasiA Interieurbeplanting uit Tilburg, realiseert zich dat ondernemerschap in deze tijd vraagt om creativiteit en bewustwording.

Lees verder

Natural Greenwalls

Natural Greenwalls is een in Denemarken ontwikkeld en geproduceerd systeem voor groenwanden. Het systeem wordt al in een groot aantal bedrijven over de hele wereld ingezet, in zowel nieuwe als bestaande gebouwen. De grootste wand in Denemarken beslaat 122 m2!

Lees verder

Groen is gezond

Het is niet makkelijk om op kantoor het binnenklimaat goed te regelen. Het is al gauw te warm, te koud, te droog of te vochtig. Bovendien kan het nooit voor iedereen optimaal zijn: wat de een te warm vindt, vindt de ander te koud.

Lees verder

AspasiA: Meer groen, meer lucht

Vanuit de bloemisterij naar interieurbeplanting. Het succesvolle bedrijf Aspasia voor hydrocultuur en binnenbeplanting heeft ruimte voor de volgende generatie. “Kwaliteit en vakmanschap, daar ben ik mee opgegroeid”, vertelt Liselore Hamers.

Lees verder

Rhipsalis, de plant tegen stress

Een natuurlijk middel tegen stress? De rhipsalis biedt uitkomst! Deze plant zorgt voor een kalmerende werking. Zet een aantal rhipsalissen in je kamer en gegarandeerd dat je je minder gespannen voelt.

Lees verder